Onze yogalessen

[responsive-menu menu="yoga-sidebar"]

Yogalessen

In het Libra Yogahuis kun je de volgende yogalessen volgen:

Yin Yoga

Een rustige les die zich richt op het oplossen van spanningen en ruimte maken in je lichaam en je geest. Veel liggende en zittende houdingen die wat langer worden aangehouden, in een rustig tempo terwijl je toch intensief met je hele lichaam bezig bent en waarmee je (weer) leert voelen, ervaren, bewegen en ontspannen met je ademhaling als gezonde basis.
lees meer

Libra Yoga

Een meditatieve maar ook zeer praktisch toepasbare vorm van yoga met veel aandacht voor mindfulness, waarbij de oefeningen als doel hebben om je lichaam sterk en soepel te houden, spanningen op te lossen en je gedachten en emoties tot rust te brengen. Klassieke yogahoudingen in een rustige flow, worden aangevuld met langer aangehouden Yin yogahoudingen .
lees meer

Dru Yoga

Ook wel ‘yoga van het hart’ -  zachte, vloeiende en toch krachtige bewegingen en bewegingsreeksen. De vloeiende combinatie van beweging en ademhaling werkt meditatief en verstillend en helpt tegelijkertijd je eigen latente energie vrij te maken. Dru betekent ‘het stille punt”.
lees meer

Hatha Yoga

In deze les leer en beoefen je de klassieke yogahoudingen, voor een gezond en sterk lichaam van binnen en van buiten.
lees meer

Yin Yang Flow

De lessen bestaan uit twee delen: in de eerste helft van de les doe je yogahoudingen in een lekker actieve flow. In het ritme van je ademhaling kom je in beweging en train je je spieren en uithoudingsvermogen. Tijdens de tweede helft van de les vertraagt het tempo en doe je yin-houdingen met aandacht voor ontspanning, verstilling en mindful aanwezig zijn.lees meer

Kijk voor een algemene omschrijving van yoga, de verschillende yogavormen en de opbouw van de lessen ook even bij ‘over yoga’

Meer weten over yoga voor kinderen, tieners en ouder&kind? Kijk dan hier !