Mindfulnesstraining voor ouders!

Iedere ouder ervaart wel eens stress en spanning tijdens de opvoeding. Als ouder heb je meerdere ballen in de lucht te houden, zeker als je meerdere kinderen hebt, een baan hebt, sociale contacten wilt onderhouden en/of er bijzonderheden zijn in het gedrag van je kind, jezelf of je partner. Er kan hierdoor soms (te) veel van je gevraagd worden waardoor je niet reageert op je kind zoals je dat eigenlijk zou willen.

Zoek je naar een manier om hier anders mee om te gaan?

Vanaf 4 april bieden wij de 8-weekse training Mindful Opvoeden aan, zoals ontwikkeld door het Instituut voor Mindfulness i.s.m. de Universiteit van Amsterdam. Deze training wordt gegeven door Marga de Nijs.

De training is geschikt voor ouders met kinderen van 0-19 jaar die zich meer ontspannen willen voelen in de opvoeding. Deze aandachttraining is gericht op bewustwording en ontspanning in alledaagse stressvolle opvoedsituaties. Je krijgt handvatten om als ouder om te kunnen gaan met opvoedstress. Hierdoor kun je een buffer ontwikkelen tegen stressvolle opvoedingssituaties en breng je kalmte in het gezin.

 

Meer over deze training lees je hier >>

Posted on 16 maart 2018 in Nieuws