Mindful Pilates – kennismakingslessen

Vanaf april starten we met een aantal lessen Mindful Pilates!

Pilates is een groepsles die veel in sportscholen gegeven wordt, waarbij het accent ligt op het trainen van je houding, je flexibiliteit en je lichaamsbewustzijn. Je doet vooral oefeningen die je buikspieren, lage buikspieren en het bekkengebied sterker maken – dit noemt men ook wel je ‘powerhouse’ en in yoga kennen we dit als het hara-gebied.

Omdat Pilates je bewust maakt van de werking van je lichaam en omdat je traint binnen je eigen mogelijkheden, sluit deze bewegingsmethode mooi aan bij de yogalessen die wij geven, vooral voor mensen die wel houden van een beetje fysieke uitdaging!

Mindful Pilates is bovendien een vorm waarbij er extra aandacht is voor je ademhaling en bewust bewegen, niet alleen met je lichaam maar ook met je mind. Het ervaren van kracht, stabiliteit én ontspanning staat voorop.

Deze lessen worden gegeven door Rogier Wilthof, die jaren ervaring heeft als sportschool- en hardlooptrainer (de laatste jaren als Mindful Run trainer, binnenkort ook in Kampen!) en mindfulnesstrainer. Hij verwelkomt je graag voor een aantal kennismakingslessen. Bij voldoende animo gaan we deze lessen wellicht aan onze wekelijkse rooster toevoegen!

De kennismakingslessen die nog volgen voor de zomer zijn

  • maandagavond 2 juli van 18.45 – 20 uur
  • vrijdagmorgen 6 juli van 10.30 – 11.45 uur

De kosten zijn 12 euro voor een losse les.

Leden kunnen deze les meedoen als inhaalles, als extra les voor 10 euro, of met je strippenkaart – wel graag even opgeven!

Voor meer informatie of opgave stuur je even een mailtje naar info@libra-yogahuis.nl 

 

Posted on 16 maart 2018 in Nieuws