Libra Yoga na de zomer

Spreekt deze website je aan en vind je het jammer dat het Yogahuis gesloten is? Vanaf eind augustus kun je weer lessen volgen bij Alies, die 10 jaar geleden begon met de Libra Yogalessen en initiatiefneemster was van het Yogahuis, op de volgende dagen en tijden:

  • dinsdag 20.15 uur
  • donderdag 18.15 uur*
  • donderdag 20.15 uur
  • start bij voldoende aanmeldingen: woensdag en/of vrijdagmorgen 10.15 uur*

Er zijn nog maar enkele vaste plekjes vrij in de avondlessen! Losse lessen meedoen kan ook in overleg, zeker als je al eerder yogalessen volgde.

  • De ochtendles (en de les op donderdag 18.15 uur) is ook zeer geschikt voor mensen met (chronische) gezondheidsklachten. Er doen bijvoorbeeld mensen mee met fibromyalgie, cvs, ms, gewrichtsprotheses, herstellende van blessures of ziekte, of mensen met burn out klachten. In deze Yin Yogales doen we veel liggende en zittende houdingen en ligt het tempo laag. De houdingen zijn goed aan te passen aan jouw beperkingen en jouw mogelijkheden. De nadruk ligt op ontspanning en mindfulness: met vriendelijke aandacht bewust zijn van je lichaam en geest. Je leert anders omgaan met stress, pijn en ongemak, terwijl je op een zachte manier maar toch intense manier je hele lichaam soepeler maakt. En dat is natuurlijk ook fijn als je verder gezond bent, maar het belangrijk vindt om af en toe helemaal tot rust te komen…

Wil je meer weten of heb je vragen? Stuur een berichtje via alies@libra-yogahuis.nl of neem contact op via 06-29124303.

Posted on 30 augustus 2019 in Nieuws