[responsive-menu menu="mindfulness-sidebar"]

Mindfulnessmeditatie en stiltedagen

Wil je uitnodigingen ontvangen voor de mindfulnessmeditatie-momenten en/of stiltedagen meld je dan aan via het e-mailadres op onze contactpagina.

Mindfulnessmeditatie moment

Heb je eerder een mindfulnesstraining gevolgd en wil je graag met regelmaat blijven oefenen in een groep? Doe je al wat langer aan yoga en wil je graag meer mindfulness-oefeningen doen, of overweeg je om de training te gaan volgen maar wil je eerst eens wat meer ervaren?

We organiseren met regelmaat een mindfulness-oefenmoment. 

Je kunt je per keer opgeven. Graag wel even vooraf opgeven via e-mail of telefonisch (zie contactpagina)!

Deze bijeenkomsten zijn voor dit seizoen gepland op de volgende data:

nieuwe data volgen zsm!

Stiltedagen

Met enige regelmaat organiseren we een stiltedag. Deze stiltedag is vaak onderdeel van de lopende mindfulnesstraining, maar is ook open voor mensen die eerder een training hebben gevolgd, of mindfulness/meditatie/yoga-ervaring hebben.Tijdens deze dagen doen we net als tijdens de trainingen en oefenmomenten diverse mindfulness-oefeningen, maar zijn de deelnemers stil, om zo nog meer de aandacht bij de eigen ervaring te houden, zonder deze onder woorden te hoeven brengen. Best spannend en soms zien deelnemers er stiekem best een beetje tegenop. Anderen kijken er juist naar uit en melden zich na afloop graag weer aan voor de volgende keer! Kom je het ook een keer proberen?

De volgende stiltedag is op (volgt).  Graag vooraf aanmelden via e-mail of telefonisch (zie contactpagina). De kosten zijn € 17,50 voor Yogahuis-leden, € 25 euro voor andere deelnemers. Voor thee wordt gezorgd, het is de bedoeling dat je zelf je lunch meeneemt.