REIKINESS

nw kleur Reikiness

Lucette Vinke organiseert met Reikiness ervaringsavonden die je gelegenheid bieden om te oefenen, ervaring op te doen of kennis te maken met de helende Reiki-methode en je energie te laten stromen...

Lucette

Ik begeleid met veel plezier de Reiki ervaringsavonden in het Yogahuis. Zelf maakte ik midden jaren negentig kennis met de Reiki energie. Toen ik er voor het eerst over las was het voor mij een bevestiging van wat mijn lichaam en geest al geruime tijd vermoedden: je bent in staat om je eigen energieniveau in balans te brengen en jezelf een ‘positieve’ energiestroom cadeau te geven door middel van handoplegging. Op deze manier ben je ook bewust verbonden met de universele energie die iedereen tot zijn beschikking heeft maar waarvan de meeste mensen jammer genoeg geen weet (meer) hebben.lucette

Mijn wens is om zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met Reiki. Het is zo’n prettige en zuivere vorm van energie die je lichamelijk en geestelijk weer helemaal in balans kan brengen. Het fijne van een ervaringsavond vind ik dat je inderdaad letterlijk weer een ervaring rijker bent! Geen avond is hetzelfde maar de energie is duidelijk aanwezig in ieder van ons en in alles om ons heen. We worden er stil van. Het is te voelen en te ervaren…

Dus ben je geïnteresseerd in de helende energie van Reiki of ben je al in het bezit van een Reiki graad voel je dan uitgenodigd om samen met elkaar de energie te delen en uit te reiken naar de plekken waar het nodig is.

Reiki

Reiki is het Japanse woord voor universele (rei) levensenergie (ki). Reiki, ook wel kosmische energie genoemd, is aanwezig in al wat leeft. De Reiki methode leert je hoe je deze energie kunt doorgeven met je handen, aan jezelf en ook aan anderen. Het is een effectieve en eenvoudige manier van natuurlijk genezen en bewust ontspannen. Iedereen kan Reiki leren beoefenen en de voordelen ervaren.

Binnen Reiki kent men verschillende graden:

1e graad (beoefenaar) Reiki I is vooral bedoeld om te leren jezelf te behandelen.
2e graad (behandelaar)Reiki II is meer naar buiten gericht. Je leert met symbolen te werken waardoor de energie vele malen sterker wordt, je leerst anderen te behandelen en op afstand te werken.
3e graad (leraar/master) Je ontvangt het master-symbool en leert hiermee te werken, waardoor de energie nog sterker wordt en je daardoor nog meer mogelijkheden hebt.

Reikiness Ervaringsavond

Een Reiki ervaringsavond is géén opleiding in Reiki, maar biedt je de gelegenheid om te oefenen en ervaring op te doen en om je energie te laten stromen. Door er regelmatig mee aan de slag te gaan verdiep je je verbinding met Reiki, waardoor er een stevigere basis ontstaat. Je wortelt zo het vertrouwen in het werken met Reiki. Dit is een vorm van spiritueel oefenen die je steeds meer in contact brengt met de ziel, met je ware zijn.

In een groep versterk en stimuleer je elkaar in je ontwikkeling, je geeft met meerdere personen een behandeling en ontvangt zelf dus ook de Reiki energie van meerdere personen, een zeer prettige en helende ervaring. Een Reiki ervaringsavond is naast gezellig en ontspannend ook enorm leerzaam en inspirerend!

Er is ruimte om vragen te stellen en ook als je nog niet bekend bent met Reiki maar het graag een keer zou willen ervaren is een ervaringsavond een goede gelegenheid hiervoor, je bent van harte welkom.

Praktisch

De Reiki ervaringsavond wordt begeleidt door Lucette Vinke, Reikimaster.
Tijd: 19.15 tot circa 21.30 uur (inloop vanaf 19 uur)
Er is ruimte voor maximaal 4 personen en de kosten zijn 10 euro p.p.
Graag vooraf aanmelden via reikiness@ziggo.nl of via www.facebook.com/reikiness

Voor de eerste helft van 2018 staan nog ervaringsavonden gepland op maandag: 7-5, 4-6 en 2-7

  reikisymbool
Reiki Leefregels
Juist vandaag, maak ik me geen zorgen.
Juist vandaag, maak ik me niet boos.
Juist vandaag, wil ik mijn leven eerlijk verdienen.
Juist vandaag, ben ik dankbaar voor alles wat ik heb.
Juist vandaag, ben ik vriendelijk voor alles wat leeft.